Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /autoinstalator/joomla4/templates/szab_3_3_1_v15/functions.php on line 194

Po małej przerwie wracamy ;)

W ostatnim czasie zgłębialiśmy wiedzę oraz zdobywaliśmy umiejętności praktyczne z zakresu potraw z mięsa zwierząt rzeźnych. Nie był to łatwy zakres materiału ale przy wsparciu Pań: Anity Fijałkowskiej – Buczkowskiej oraz Agnieszki Stegienta przebrnęliśmy tą dość trudną drogę.

Podczas zajęć przygotowywaliśmy szeroki asortyment potraw wykorzystując różne techniki kulinarne. Był: Boeuf Strogonow, stek, schab nadziewany śliwką i morelą, rolada z karkówki, zrazy zawijane, sztufada i wiele innych dań.

Autor: Anita Fijałkowska-Buczkowska, Agnieszka Stegienta

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Ok